Advies, strategie, concept en uitvoering

Hoe kunt u uw naamsbekendheid vergroten? Hoe kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten? Hoe kunt u een nieuw product het beste in de markt zetten? Hoe bereikt u die ene doelgroep? Hoe vangt u in één krachtige zin – oftewel een pay-off – samen wat u in huis heeft? Allemaal interessante vraagstukken waarover Schwering Communicatie graag met u meedenkt, u adviseert over de meest effectieve aanpak en desgewenst ook de uitvoering ervan voor u verzorgt.

Schwering Communicatie heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en werkt daarom uitsluitend samen met professionele vormgevers, de beste fotografen, vindingrijke websitebouwers en betrouwbare drukkers.

 

Projecten / ad interim

Projecten moeten er meestal ‘even naast gebeuren’. Vaak gaat dit ten koste van zowel het project als van de andere werkzaamheden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een project uit te besteden! Ik heb ruime ervaring in het leiden van communicatieprojecten en ben altijd in voor een nieuwe uitdaging. Het opzetten van een personeels- of klantmagazine, het implementeren van een nieuwe huisstijl, de introductie van een nieuw product… Ik zet mijn tanden er graag in! Of wellicht wilt u juist één van uw medewerkers vrijmaken voor het project zonder dat het reguliere werk eronder lijdt en zoekt u ondersteuning voor de algemene werkzaamheden? Ik heb ruim vijftien jaar ervaring opgedaan als (senior)communicatieadviseur op verschillende communicatieafdelingen, dus ook daarin kan ik u ongetwijfeld van dienst zijn.

 

Journalistieke producties

Een goede tekst moet pakkend, helder, doelgericht én doelgroepgericht zijn. Daarnaast moet de tekst afgestemd zijn op het middel. Het schrijven van een goede tekst is dan ook een vak apart. Ik ben jarenlang hoofdredacteur geweest en schrijf nog altijd voor verschillende landelijke magazines en online platformen. Daarnaast heb inmiddels diverse boeken op mijn naam staan, die ik niet alleen schrijf, maar ook zelf uitgeef. Ook uw redactionele opdrachten zijn bij Schwering Communicatie dus in goede handen!

 

Naast bovenstaande diensten verzorg ik ook met heel veel plezier maatwerk communicatietrainingen en workshops. Klik hier om meer te lezen over de communicatietrainingen en workshops