Het gewenste resultaat van de opdrachtgever is altijd het uitgangspunt voor een training of workshop. Trainingen en workshops worden daarom bij voorkeur in overleg met de opdrachtgever samengesteld, om optimaal maatwerk te garanderen. Ik heb ruime ervaring in het samenstellen en verzorgen van trainingen en workshops op het gebied van (klant)communicatie. Vanzelfsprekend zijn de trainingen en workshops gebaseerd op theorie, maar het draait vooral om de praktijk. Theorie krijgt namelijk pas echt meerwaarde als je de vertaalslag naar de praktijk kunt maken!

Een greep uit de reacties van cursisten:

“In één dag veel ideeën opgedaan, fijne cursus!”

“Leuke interactie met de groep”

“Duidelijke voorbeelden, perfect toegespitst op onze praktijk”

“Helemaal blij!!! Benieuwd naar de andere vervolgmodules!”

“Veel individuele aandacht, daardoor heel toepasbaar”

“Leuke en interessante training”

“Veel stof tot nadenken en zeer veel ideeën!”

Bent u werkzaam in de veterinaire sector en geïnteresseerd in (klant)communictietrainingen en workshops? Cindy Schwering is mede-eigenaar, trainer en coach bij VetChat. VetChat biedt maatwerktrainingen en coachingstrajecten aan dierenartsen, praktijkmanagers en paraveterinairen op het gebied van communicatie.
Uniek aan het VetChat-concept is dat zowel de training(en) als de coachingstrajecten in de eigen praktijk – en dus in de dagelijkse werksituaties – plaatsvinden. Meer weten? Neem een kijkje op vetchat.nl.